Phone Phone Facebook Twitter Instagram
Coş

Nu există produse adăugate.

Povestea noastra

Povestea noastra

Magdala, povestea parfumurilor orientale

Cand te indragostesti de aromele de neconfundat ale parfumurilor arabesti, nu mai exista cale de intoarcere. Un univers de note florale, lemnoase, de citrice, de condimente pretiosase te invaluie, iar zilele sau serile tale devin mai intense. Parfumurile orientale sunt pline de mister, de senzualitate si feminitate.

Tocmai de aceea am ales sa devenim distribuitori de parfumuri arabesti. Ne plac ingredientele luxuriante si esentele orientale, curajul cu care ele sunt alaturate si persistenta lor indelungata. Complexe si sofisticate, parfumurile arabesti iti completeaza personalitatea.

Povestea noastra

Magazin online de parfumuri arabesti

Parfumurile arabesti sunt recunoscute la nivel mondial pentru ingredientele rare si pentru excelenta cu care ele sunt combinate. Lemn de oud, specii de trandafiri intalnite doar in Orient, iasomie, tamaie sau smirna sunt ingrediente regasite in parfumuri pentru ocazii sau pentru a fi purtate zi de zi.

Magdala este magazinul tau de parfumuri si esente arabesti. Comanda parfumuri originale adunate intr-un magazin online inteligent si intuitiv. Suntem pasionati de excelenta, de aceea oferim doar produse si servicii de calitate. Livram parfumuri orientale originale, din ingrediente pretioase care aduc un omagiu frumusetii.

Povestea noastra

Parfumuri orientale pentru femei si barbati

Parfumurile arabesti sunt o alegere excelenta, atat pentru femei cat si pentru barbati. Aromele neobisnuite si intense te cuceresc imediat. Pline de personalitate si luxuriante, parfumurile arabesti sunt o declaratie de lux si eleganta. Sticlutele sunt mici bijuterii ce contin cele mai senzuale si sofisticate esente pentru femei si barbati.

Parfumurile arabesti isi pastreaza timp indelungat notele de varf si impresioneaza prin complexitatea si calitatea ingredientelor. Esentele se combina intr-o poveste olfactiva care te invaluie si ii magnetizeaza pe cei din jur. Alege Magdala pentru parfumuri arabesti originale si servicii la grad de excelenta!